7.1.13

Vastaukset kysymyksiin!

Miten oot kasvattanu noi pitkät hiukset?
En oo leikannu niitä pitkään aikaan niin ne on kasvanu ihan itestään, eli en oo käyttäny mitään poppakonsteja :) Mut ei ne mun mielestä kyllä tarpeeks pitkät oo :( 
Mikä on sun lempiruoka?
Tortillat, mums :3
Mikä on sun lempiartisti tällä hetkellä? 
Tällähetkellä tykkään tosi paljon Macklemoresta :-) Se on varmaan ainut artisti minkä kappaleita kuuntelen koska mulla on sellanen vaihe etten oikeen löydä hyviä kappaleita tai artisteja, joten ei muutakun vinkkailemaan mulle hyvää musiikkia! ;)
Minkä järjestön kautta lähet vaihtoon ja miks valitsit just sen?
Lähen Rotareiden kautta! Valitsin sen sen takia, koska moni on kehunut järjestöä, se on edullinen, ainut toive päästä Australiaan sekä ne oikeesti "välittää" nuorista maailmalla. Ja mitä mä nyt oon vaihtareiden blogeja lukenut, niin Rotareiden kautta tehdään tosipaljon kaikkia retkiä ja touhutaan muutenkin tosi paljon. Ja tykkään kun Rotarit ei oo kaupallinen järjestö, joten ne ei havittele vaan rahaa.
Ooks lesbo? 
En mä oo XD
Haiseks kakal?
Hahaha en :DD
Photobucket
Mitä odotat vaihtovuodelta? 
Mun mielestä on mahtavaa astua aivan tuntemattomaan, ja kokea tilanteeseen liittyvä jännitys. Tutustuu maan kulttuuriin, ihmisiin ja tapoihin. Saa elää osana kulttuuria. Kielitaitokin paranee pakostakin. Haluun luoda pysyviä suhteita, joista on myöhemminkin iloa. On kuitenkin tosi eri asia olla viikon kuin vuoden ulkomailla. Haluan haastaa itseni ja nähdä miten pärjään ja kuinka vaikeeta tai helppoa on asua vuosi tuntemattomassa paikassa. 
Tuleeko ikävä Elleniä ja Brunoa? 
Tulee, varsinkin Elleniä. En tiiä miten mä pärjään ilman :(
Minkä rotuisen koiran haluaisit ja minkä antaisit nimeksi? 
MOPSI! Mulla on oikeesti tällä hetkellä joku mopsiaddikti. Ja sen nimeksi tulis Borat, koska nyt mulla on Bruno ja sit ois Bruno ja Borat jos joku ymmärtää mitä mä meinaan :D
Mistä ostat yleensä vaatteesi? 
Ostan vaatteita aika paljon eri kaupoista, tai mulla ei oo niinku mitään luottokauppaa. Tykkään myös tilata kaikkea, varsinkin kenkiä!
Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-ajalla mä valmennan meijän pikkusia ja oon niiden kisoissa, leireissä yms. Käyn salilla säännöllisesti, oon kavereiden kanssa ja Ramin kanssa. Teen myös koulujuttuja vapaa-ajalla, eli tällästä aika perusjuttua! :) 
Photobucket
Suosikki nettikauppa? 
Mhh, se vähän riippuu. Kenkiä tykkään tilata Spartoosta, Ebaysta tykkään myös kovasti koska sieltä löytyy oikeestaan kaikkea, joten varmaankin noi kaks on lemppareita! :) 
Jos mietit millaista sinulla oli vuosi sitten niin mitkä asiat ovat muuttuneet?
En seurustellut vuosi sitten, mutta nyt mä seurustelen. Oon onnellisempi nyt ja Tiina, josta on tullut mun tosi hyvä kaveri, on astunut mun elämään. Musta tuntuu et oon kasvanu ainakin jotenkin henkisesti. En harrasta enää joukkuevoimistelua. Enmä oikeen muusta tiiä, kun enmä muista miten asiat oli vuosi sitten (huono muisti vissiin) :D
Mitä teet uutenavuotena? 
Se meni jo, mutta olin Venalla! :-)
Mitä mieltä pikku''hipeistä''?
En tykkää! Ellen varmasti tietää, miten oon kironnut niitä... Mutta siis joo, onhan ne jotkut ihan söpöjä, mutta en tykkää sellasista "mulla on ponkesin pipo ja lonkku, olen hippi".
Lempitv-sarja? 
Ehdottomasti Skins. Rakastan sitä sarjaa! Se on oikeestaan ainut sarja mitä mä oon kattonut, meinaan en yleensä kato telkkaria. 
Photobucket
Lempielokuva? 
Tä on tosi vaikee, koska oon kattonu ihan törkeen monta hyvää elokuvaa. Mut musta Liisa Ihmemaassa ja Kellopeliappelsiini on kyl hyviä, vaikkakaan en tajunnut kaikkea Kellopeliappelsiinista. 
Lempijuoma?
Coca-cola on ehdoton ykkönen aina! :--) 
Lempi alkoholijuoma?
Punaset kalat! :3 
Mihin maahan haluaisit eniten vaihtoon? Entä käymään muuten vaan?
Australia, mutta eipä sillä nyt niin kauheesti väliä oo mihin pääsee, koska kaikki on kuitenkin aika uskomattomia ja kaikista saa varmasti hyviä kokemuksia tosi paljon! 
Haluaisin mennä Intiaan, jos en pääse sinne vaihtoon :)
Pelottaako sua vaihtovuosi?
Kyllä mua vähän, varsinkin eka päivä siellä uudessa koulussa. Eniten mua pelottaa siinä kieli, eipä oikeestan mikään muu. 
Onko kesäsuunnitelmia ensi kesälle?
On kyllä! Festareilla käymistä (ainakin Ruisrock ja Boombox), kesätöitä ja sitten ollaan suunniteltu Ramin kanssa viikon matkaa johonkin ulkomaille! :)
Photobucket
Haluatko lapsia?
Haluan! Haluisin kaks lasta, joista toinen ois adoptoitu :-)
Oletko hyvä koulussa?
Kyllä mä oon! Päättötodistuksessa mun keskiarvo oli 9.3 ja nyt lukiossa oon saanu enimmäkseen kasia ja ysiä, pari seiskaa ja yhden kympin! :) 
Onko kivaa?
Ei oo, koska huomenna taas kouluun :( 
Olet niin reipas ja ethän juo?
Kiitos ja kyllä mä sillon tällöin! 
Mainitse 5 kaveriasi joiden tyylistä pidät erityisesti?
Raoul, Silja, Tiina, Ellen, Pauliina!
Ketä ihailet? Miksi?
Mun vanhempia, koska ne on kasvattanu musta kunnon kansalaisen ja antanu mulle hyvät valmiudet kaikkeen!
Pelkäätkö jotain, mitä?
Pelkään kaikkea ihan oikeesti. Mulla on tosi vilkas mielikuvitus, jonka takia en pysty kattomaan kauhuleffoja. Pelkään myös pimeää ja sitä, että joku puukottaa mut. Pelkään nukkua yksin, koska musta aina tuntuu, että joku on mun huoneessa kattomassa mua. Pelkään, että mun telkkari menee yöllä päälle ja siinä rupee puhumaan Sawista se tyyppi kenellä on ne punaset kiekurat poskissa. Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin, mutta tässä nyt osa!
Photobucket
Missä näät itses 5v päästä? Entä 10v?
Tälläset on ihan uber vaikeita! Viiden vuoden päästä todennäkösesti opiskelen jossain, ehkä Suomessa, ehkä ulkomailla. Asun omassa kodissa ja mulla on mopsi. Kymmenen vuoden päästä mulla on lapsi ja asun ehkä ulkomailla ja mulla on yhäedelleen se mopsi!
Haaveammatti?
Joku missä näkee maailmaa, mutta jos se ei tuu toteutumaan niin sitten ammatti jossa tienaa hyvin, että pääse itse kiertelemään maailmaa! :)
Mitä ripsaria käytät?
Maybellinen Volum' Expressiä.
Mite sulle ja ramille käy kun lähet vaihtoon?
Ei sitä voi ikinä tietää. Mutta ollaan sovittu, että toisiamme odotetaan! :) Toivotaan, että käy hyvin! 
Minkä ikäsenä sait ensi suudelmasi?
13-vuotiaana :3
Ootko ikinä seurustellu? jos oot niin monta kertaa?
Ala-asteella seurustelin, mutta enmä niitä laske, kun ne suhteet kesti viikon kerrallaan.. :D Mutta siis joo oon seurustellu ihan kunnolla Ramin kanssa ja se on ollukki mun ainukainen! ♥
Photobucket
Poltatko, juotko?
En polta ja joskus juon!
Tykkäätkö nahkahousuista?
Mulla tuli ekana mieleen jotkut leveelahkiset nahkahousut, missä roikkuu hapsuja :-D Mutta veikkaan, että tarkotat jotain aivan muuta. Eipä mun mielestä ne pahat oo, jos vaan osaa "käyttää" oikein. Itselläni en kyllä osais kuvitella nahkahousuja.
Minkä luokittelet lissuks entä mitä mieltä oot rastoista?
Tälläset luokittelu hommat on tosi vaikeita, enkä osaa sanoa mitään vinkkejä "näin tunnistat lissun!". 
Ja mitä rastoihin tulee, niin ne on aivan ihanat mun mielestä, jos ne on tehty hyvin ja jos ne sopii sen kantajalle.
Mihin meet lukion jälkeen?
Haen kauppakorkeakouluun, tai sitten oon maailmalla, ken tietää! :)
Juhiksen hyvät ja huonot puolet?
Hyvät puolet on mun mielestä kurssit, meinaan siis taideviestintälinjan kursseja, eli mediaa, näyttelemistä, tanssia ja valokuvausta. Ite oon nyt noiden myötä innostunu mediasta tosi paljon! Tykkään opettajista ja koulun rennosta meiningistä. Huonot puolet ehkä jotkut ihmiset, tai väillä ei vaan jaksa sellasia kauheen itseään esille tuovia ihmisiä.
Osaatko laulaa?
En osaa :( Olis kiva jos osaisin, sitten mä aina soittaisin kitaraa ja laulaisin!

12 comments:

 1. Apua häkellyin kun näin mun nimen tuolla! Voi lauraa kiitos <3

  ReplyDelete
 2. sulla on kiva blogi ja hyvä et postaat nykyään vähän useemmin! ei liity tähän mitenkään mutta miksei ellenillä ole blogia? vinkkaa sille että tekis :D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiva kun tykkäät! :-) ja ellen varmaan rupee pitämään blogia syksyllä kun lähtee vaihtoon, että eikun odottelemaan vaan! ;)

   Delete
 3. voi onpa teillä ihan hirmu söpö koira :>

  ReplyDelete
 4. Haha mäki oon kauhee pelkuri. Mm. Pimeetä ja pusikoita, sitä että joku työntää metroasemalla raiteille just kun metro tulee, sängyn alla olevia murhaajia, psykopaatteja jotka tostanoinvain saattaa puukottaa sut kaupungilla jne. :D Mutta tää oli tosi jees postaus. Ja toivottavasti saisit jonkun kuvaamaan sun asuja. :)

  ReplyDelete
 5. tykkään tosipaljon sun tyylistä! voisiks tehä postausta lempivaatteista ja joku huonepostauski olis jees ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos ja huonepostausta tulossa jos joskus saan mun huoneen siistiksi ;)

   Delete
 6. multa löytyy ponkesin pipo ja lonkku, et siis ilmeisestikkään pidä musta :( ?

  ReplyDelete