28.2.13

JUST LIKE ALWAYS

 photo _MG_6772_zpsfb88b180.jpg
 photo picisto-20130227133940-928238_zps090dc0f0.jpg
Mulla on menossa Gossip Girlin toinen tuotantokausi ja olin ihan varma siitä, että Skins on ainut sarja mistä katon kaikki jaksot, mutta väärin arvelin. Mä oon koukussa tohon teinielämädraamasähellyssarjaan. Joku siinä vaan koukuttaa, mutta sen mä tiedän, että se ei ainakaan oo Chuck Bass, hyi. Tänään mä tulin kotiin ja koko päivän oon kattonut tota sarjaa, en saa mitään aikaseks. Nyt pitäis iloita keväästä ja siitä kun aurinkokin uskaltaa näyttäytä ja siitä, että aamulla lähdin nahkatakki päällä ulos ovesta, mutta ei. Mua ei huvita tehdä oikeestaan mitään, varsinkaan koulun suhteen. Mä vaan toivon, että nää kolme viimistä kuukautta menis nopeesti ohi, koska mä räjähdän sen paikan kanssa, enkä tiiä miks, kunhan vaan räjähdän. Mä haluan myös tietää missä mä vietän mun vaihtovuoden ja mä odotankin tällä hetkellä sitä vuotta kaikista eniten, pääsee nollaamaan tilanteen. Ärsyttää ihmiset, ärsyttää kaikki. Huomenna tää fiilis on varmasti ohi ja tulee taas kolmen päivän kuluttua ja niin edelleen. Sitä tää on! 

8 comments:

 1. Jes 3 hyvää kuvaa ;) kaikki ne oli hyviä pölö!!

  ReplyDelete
 2. Ärsyttää ihmiset, ärsyttää kaikki.

  Miksi et ole enäää koulussa sen yhden blondin tytön kanssa? :O

  ReplyDelete
 3. mu oli just samoi fiiliksiä viimekeväänä! ootin vaa et pääsen pois ja ei tarvii enää miettii mitää asioi suomes. oli just sillee et koht mun ei onneks tarvii kestää tota tyyppii enää yms.. :D

  koska teil on piirikoulutus? siel meinaa saa vissii viimeistää tietää maansa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on just tollanen vaihe menossa nyt! Ihanaa kuulla etten oo ainut asian kanssa! Ja mä uskon et toi vaihtoon lähteminen auttaa aika hyvin ongelmaan, vai? :)

   Ja mun mielestä se on huhtikuussa mut mä en kestä odottaa, tuun hulluks :D

   Delete