25.5.13

RHODOS PART THREE

Tiistaina alotettiin meijän päivä siinä kahentoista maissa, kun uni maistus sen verran. Suunnattiin Vanhaankaupunkiin aamupalalle joka koostu pizzasta :D Jäätiin siihen vielä kiertelemään hetkeks ja sitten nokka kohti rantaa. 
Illalla me mentiin sellasiin johonkin bailuihin Grabbarna Grusiin missä oli kieltämättä aika kuiva meno. Ne tytöt ketkä meille ne liput sinne myi lupas kauheesti kaikkea mutta aika vaisuks se koko homma jäi ja lähettiinkin sieltä jo kahentoista maissa pois.

Tä on kauheeta kirjottaa tälleen jälkeenpäin matkasta, koska mulla on unohtunu päivän tapahtumat ihan kokonaan. Mulla ei esimerkiks oo mitään muistikuvaa mitä me keskiviikkona tehtiin, joten mä veikkaan että me vaan hengailtiin ja syötiin :D Itseasiassa meillä meni suurin osa rahoista syömiseen. 

Rhodoksella oli ruoka ravintoloissa aika samanhintasta kun täällä Suomessa ehkä vähän halvempaa mutta esimerkiksi limsa makso ravintoloissa n. 3e, mutta kaupassa sit taas tölkkilimsa makso vaan 70-90 snt. Kyllä sitä ruokaa halvallakin sai sellasista pienistä paikoista. Toi kebabin näkönen nimeltään gyros oli halpaa syötävää. Pieni tollanen makso kaks euroa ja iso viis euroa. Ajattelin muutenkin, että niissä turistikojuissa vaatteet olis halpoja ja löytäisin vaikka mitä kivoja kukkamekkoja, mutta oikeestaan niissäkin oli tosi kallista. Monessa paikassa myytiin sellasia kukkajumpsuitteja ja ne oli kahestakympistä ylöspäin. Laukkuja siellä oli, mutta melkeen kaikki oli jotain Mulberry, Chanel, Louis Vuitton väärennöksiä. Tosin siellä oli tosi paljon sellasia nahkalaukkuja ja sandaleeja ja mun mukaan tarttuskin yks pieni nahkalaukku josta mä maksoin viiskymppiä. Isommat oli tosi kalliita. Ne laukut on kyllä sellasia, että ne menee tyyliin kokoiän. Mulla on käytössä sellanen nahkalaukku jonka äiti osti nuorena kans Kreikasta ja se on ihan elämänsä kunnossa. Samoin ne nahkasandaalit on ihan sika hyviä, meinaan äippä ja iskä toi mulle viime kesänä parit nahkasandaalit Rhodokselta ja ne on ollu ihan huippuhyviä. ELI suosittelen ostamaan sieltä niitä nahkajuttuja, mutta niihin kannattaa varata rahaa.


6 comments: