28.6.13

ALLE KOLME VIIKKOA

Tässä teille pläjäys jotain tosi sekalaisia kuvia mitä kaivoin kansioista. Mun personal kuvaaja (Julia) ei oo nyt ollu tällä viikolla käytettävissä, joten en oo mitään asuja saanut tänne. Tossa yhdessä kuvassa näkyy mun uus nahkatakki H&M:ltä johon mä oon ihan rakastunut!!

Muihin asioihin! Pari päivää alle kolme viikkoa tosiaan mun lähtöön ja aina kun se lähenee päivä päivältä mua rupee enemmän ja enemmän jännittämään, mutta silti oon niin innoissani ettei mitään rajaa. Kai ne hyvästit stressaa eniten... Ostin tässä viikko takaperin uuden ihanan matkalaukun, joka on kevyt, valkoinen ja merkiltään se on Rimowa. Tässä on nyt muutenkin tullut osteltua sitä sun tätä mitä siellä tarvii mukaan (tuliaiset, lääkkeet jne.)!

Mä oon antanut teille väärää tietoa mun ekasta perheestä, koska olin käsittänyt itse aivan väärin ton jutun. Mulla ei oo alpakoita :( Oon tosi surullinen, koska mä olin ihan oikeesti tosi innoissani menossa katsomaan alpakoita ja elelemään niiden kanssa. Onneks toi mun oikee eka perhe ei oo yhtään hassumpi. Oon ollut yhteyksissä niiden kanssa sähköpostitse ja vaikuttaa kyllä tosi mukavilta ja rennoilta. Se on sellanen pariskunta kenellä on parikymppisiä lapsia, mutta ne ei enää asu niiden talossa. Niillä on normaalisti jotain lehmän tapaisia eläimiä paljon, mutta ne on myynyt ne talveksi pois, hhöh :( Tosin saan mä leikkiä niiden kahden kissan kanssa! Niiden talo on aika iso ainakin kuvan perusteella ja mulla on siellä oma vierashuone, missä on kylpyhuone, netti ja televisio. Niiden talo sijaitsee noin viiden kilsan päässä siitä keskustasta, joten ei paha!! :)

8 comments:

 1. Personal kuvaaja palaa asiaan ensviikolla!

  Älä mee tai viet multa kaiken :(

  ReplyDelete
 2. amaizing photos, the last is so yummy!

  ReplyDelete
 3. AnonymousJuly 01, 2013

  oot niin kaunis :)

  ReplyDelete
 4. Mä harvoin löydän uusia hyviä blogeja luettavaksi, niin olen nyt iloinen että satuin löytämään tän hih !

  ReplyDelete