10.7.13

RAUMALLA

Olin käymässä viime viikon torstaina Raumalla ja sieltä tarttu mukaan uudet lenkkarit, joita mä en vieläkään ole ehtinyt testata. Mun mielestä noi on aika päheet! Se oli sitte todennäkösesti viiminen kerta vuoteen kun mä nään mummua :(

Tosiaan mä lähden jo ens viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä kohti Helsinkiä ja lento lähtee Hesasta 6.45! Lennetään Köpiksen kautta Singaporeen jossa me ollaan lauantaihin asti ja sieltä mä jatkan Sydneyyn, jossa mua ollaan vastassa. Iik mua jännittää ihan sikana! Mä en voi oikeesti uskoa, että tää homma on jo nyt ovella ja mun pitäis hyvästellä kaikki ihan pian. Lauantaina me pidetään Elpan kanssa läksiäiset meillä ja toivon, että niissä ei tirautella kyyneltäkään. Mä oon kyllä niin superinnoissani tästä lähdöstä ja koko vaihtohommasta! :)

Sain tietää mun toisen isäntäperheen! Ne lisäs mut Facebookissa kavereiks ja nyt ne on jutellut mulle jonkin verran. On tosi kiva kattella niiden kuvia, koska siinä näkee vähän niiden elämää siellä ja muutenkin kiva, ettei tarvii kokoajan olla yhteyksissä sähköpostin kautta, koska se on vähän hidasta ja liian asiallista :D Sen lisäks se mun Youth Director ketä tulee mua vastaan lentokentälle on jutellu mun kanssa ja vaikuttaa ihan huipputyypiltä. Oikeestaan kaikki ne keiden kanssa mä oon ollu yhteyksissä vaikuttaa huipuilta!

5 comments:

 1. AnonymousJuly 10, 2013

  oot niin kaunis ja upea :) kai pidät blogia pystyssä kun lähet vaihtoon ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos <3 ja tietenkin pidän!! :)

   Delete
 2. Voi paska lähet jo nyt, olisin tullu tän kuun lopussa turkuun :( Mites et varmaan ehdi näkemään tääl stadin päässäkään enään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi hitto!! En ehi enää :((

   Delete
 3. hii mua lähes jännittää sun puolesta! :--) Tulee varmasti huippu vuosi!!

  ReplyDelete