19.7.13

SINGAPORE -second day

Lähettiin hotellilta eilen ysin maissa meijän matkaoppaan Andrewin mukaan kiertelemään vähän kaupunkia. Käytiin ekana meijän hotellin vieressä sijaitsevassa Moskeijassa, josta oli kuva tossa mun viime postauksessa(eka kuva). Siellä oli tosi tarkat nää pukeutumisjutut; ei saanu näkyä polvet, eikä olkapäät. Yksi meistä joutukin laittaa sellasen ihme kaavun päälle liian paljastavien vaatteiden takia. Se Moskeijan lattia oli täynnä sellasia paikkoja, jossa ne sitten rukoilee, naiset ja miehet tosin eri paikoissa. Siellä oli myös sellanen kello, missä oli viis eri aikaa, joista sitten näki, koska saa syödä ja koska pitää lopettaa ja siinä oli ne niiden rukousajatkin. Moskeijan jälkeen mentiin Little Indiaan ja siellä sijaitsevaan Hindu temppeliin. Se oli kylllä upee paikka! Hindu temppelin jälkeen mentiin Buddha temppeliin, josta jatkettiin China Towniin. Aattelin, että teen noista temppeleistä ihan erikseen jonkun kuvapostauksen, koska niistä tuli otettua aika paljon kuvia! :)

Meijän turistikierros päätty  kahen maissa tonne, missä oli noi leijonan päät ja toi uber siisti hotelli. Palattiin hotellille pitämään kokousta, jossa käytiin Rotary sääntöjä läpi. Loppupäivä olikin vapaa-aikaa ja me lähettiinki Alessian kanssa shoppailemaan, wii!!

12 comments:

 1. AnonymousJuly 19, 2013

  ihania kuvia :))

  ReplyDelete
 2. Täällä ilmoittautuu yks innokas lukija! :) Sulla on ihania kuvia, toivottavasti jaksat kirjotella kuulumisia koko vuoden ajan, mä ainakin luen!

  ReplyDelete
 3. AnonymousJuly 20, 2013

  Ihanaaaaaaaa vuottttttttaaaaaa sulle! Huippukivablogi

  ReplyDelete
 4. Kannattaako rotaryn kautta hakea vaihtoon? Paljon maksaa ausseihin? (:
  Itse ajattelin vuoden päästä lähteä ausseihin, exploriuksen kautta olisin halunnut mutta paikat oli täynnä....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehdottomasti! Se ei kuitenkaan oo varmaa, että sä pääset Australiaan, jos pääset rotareiden kautta. Se on aika tuuripeliä, haha :D Se on tosi vaikee sanoa kuinka paljon se maksaa, koska sieltä ei tuu yhtä laskua, vaan sillon tällön. Mut jos nyt matkajärjestelyt ja tälläset jutut lasketaan yhteen niin varmaan siinä 7 000 paikkeilla, mut täytyy myös ottaa huomioon kaikki muut kustannukset, kuten koulupuvut, matkalaukut yms. mitkä oikeesti tuo yllättävän paljon lisää tohon summaan :D Mutta siis rotareiden kautta kun lähtee vaihtoon pääsee miljoona kertaa halvemmalla kun vaikka just exploriuksen kautta! SUOSITTELEN

   Poista

   Delete
 5. AnonymousJuly 20, 2013

  In english , please !

  ReplyDelete
 6. LAURAAAAA! ihanaa luettavaa taas. mut arvaa mitä näin ykspäivä unta et tulin moikkaamaan suo ausseihin ja sit heiluin siel.. aika weirdoo :D

  ReplyDelete