25.8.13

I WONDER WHY

Mä rakastan häärätä keittiössä kun ne tuijottaa mua hölmöinä ikkunasta. Mä rakastan niiden ilmeettömiä mutta lempeitä kasvoja ja sitä kuinka ne lähtee nopeesti karkuun kun mä kävelen niitä kohti.
 
I love standing in the kitchen watching the silly little things staring at me through the window. I love their expressionless but still so gentle faces and I love that moment when they escape as quickly as they can when they see me coming.
Oon ollu kahdesti katsomassa rugby union peliä, ekalla kerralla Blayney voitti, tokalla ei. Se on hauskaa kateltavaa; siinä miehet on kokoajan toistensa kimpussa pienessä kasassa yrittäen saada palloa. Se on mulle huvittavaa ilman mitään logiikkaa , haha.
 
I have been watching rugby union games twice, first time Blayney won, but not the second time. It is a funny game.

2 comments:

 1. Moi hei mä ajattelin kans yrittää päästä rotarien kautta ens vuonna australiaan, mutta onko se ollu hyvä tai sillai ja millanen toi paikka on missä sä oot ja millanen sun host family on? Eikö se vaihdu joku 3 kertaa ja ootko sä samassa kaupungissa kuitenkin samaan aikaa ? Ja onks siel ollut kivaa ja nii :D sori kysymykset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei joo, rotarit on kylla ihan paras jarjesto, suosittelen lampimasti, mut sun kantsii muistaa ettet valttamatta paase just ausseihin :) Ma oon joka viikko rotareiden kanssa tekemisissa. Meilla on joka keskiviikko rotarikokous, joista jokatoinen on muodollinen (jakut paalla yms.) ja joka toisena keskiviikkona me tehdaan jotain kivaa, kuten vieraillaan erilaisissa yrityksissa tai jotain muuta vastaavaa jonka jalkeen mennaan pubiin illallisella. Taa mun rotariklubi on tosi ihana, rentoja ihmisia ja kaikilla on hauskaa ja vitsit lentaa aina kokouksissa :D

   Taa mun ihana pieni Blayney on kylla tosi kiva paikka. Ma olin aika shokissa aluks ku kuulin etta paasen tallaseen pieneen (4000 ihmista) paikkaan koska oon ite city ihminen, mutta nyt kun ma oon taalla ma tajuun kuinka mahtava taa paikka on. Mulla on pari tosi hyvaa ystavaa kehen luotan ja sitten on iso laja muita kavereita. Taalla on tosi helppo tehda tuttavuuksia ja tutustua ihmisiin koska kaikkia kiinnosta kuulla musta ja Suomesta ylipaatansa. Ja ma oon tosi iso juttu taalla hahah :D tunnen olevani kuuluisa, haha.

   Mun hostfamily on kans ihan paras, tosi rentoja ihmisia ja ne on ihan ku mun oikeet vanhemmat Suomessa. Na antaa mun menna kavereiden kanssa ja haluu nayttaa mulle paikkoja ja haluu antaa mulle kokemuksia ja mahdollisuuksia. Meilla ei oo kertaakaan tullu mitaan sanomista toisiamme kohtaan eika mitaan ongelmatilanteita. Na on kylla ihan parhaita <3 Ja joo toi on totta, etta kun rotarin kautta menee vaihtoon niin perhekkin vaihtuu, jollain enemman jollain vahemman. Ma tiian jo mun tokan perheen johon meen. Kolmannesta ei oo tietoa, mutta ma yritan puhua rotareille, josko saisin palata ton tokan perheen jalkeen tahan ekaan perheeseen ja olla taalla joko kolme kuukautta lisaa tai sitten koko loppuajan. Ma tuun niin hyvin toimeen tan perheen kanssa, etta voisin olla koko vuoden naiden kanssa.

   Mulla on ollut ihan mahtavaa aikaa, en oo tuntetu koti-ikavaa ollenkaan ja syy siihen on varmaan se, etta ma oon aika kiireinen kokoajan. Ma oon nahnyt jo aika paljon kaikkea naina kuutena viikkona mita ma taalla oon ollut. Nyt on lisaa kaikkea kivaa tiedossa, kuten vierailua mun hostperheen rantamokissa ja sellasta :)

   Toivottavasti sait tarpeeks informaatiota ja tsemppia sulle!! :)

   Delete