8.12.13

AND YOU DON'T JUST WAKE UP RICH ONE DAY

Sandaalit $30. Näistä on tullu ihan ykköskengät; tosi hyvät jalassa ja ulkonäkö miellyttää silmää toosi paljon.
Toppi $20-30. En muista ihan varmaks tota hintaa, koska tästä ostoksesta on jo aikaa. Toi on ihana yhdistää farkkusortseihin tai hamoseen. Toi on myös hyvä siitä, että vaikka se on croptop niin silti se peittää tarpeeksi.
Tank top $20. Toi oli alunperin t-paita, mutta leikkasin hihat pois ja tein ton etuosatsydeemin. Musta toi onnistu aika kivasti! 
Sortsit $25. Ah mä rakastan näitä sortseja. Ne on ihanan rennot ja toi kuviointi on just täydellinen.
Collegepaita $12. Leikkasin takaosan vähän samaan tyyliin miten toi etuosa on tossa mun tank topissa.
Leviksen sortsit $50. Kauhee himo oli saada takasin käyttöön Leviksen sortsit, joten päätin sellaiset sit hankkia. Tilasin noi ebaysta.
Jumpsuit $20. Toi on mun luottovaate. Se on tosi rento ja laaja(haha), jonka takia se on ihanan miellyttävä päällä. Pelastaa kaikki päivät. 
Billabongin biksut $80. 
T-paita $40. Mun on nyt pakko kertoa tän paidan tarina. Mä näin ton Sydneyssä yhessä liikkeessä ja ruvettiin vitsailemaan Maddin kanssa, et 'heh heh mitäköhän Rotary sanois jos menisin toi paita päällä kokouksiin'. Mä mietin tota paitaa koko seuraavan päivän ja seuraavana yönä mä sit näin unta että mä ostin ton paidan (oli muuten tosi hyvä uni). Aamulla heräsin ja aattelin että piru vieköön, tää on jotain kohtalon ohjaamaa toimintaa; pakko ostaa paita. Marssin sitten liikkeeseen ja ostin ton. Mua vieläkin naurattaa toi paita ihan törkeesti ja tää koko tarina ja ylipäätänsä se, miten epäasiallinen toi on :'D Mut ohan se aika cool. 
Toppi $20-30.
En keksi tälle nimeä $15. Toi on alennusmyynneistä napattu löyty.
Mekko $70. Tää on mun uusin ostos (eilen ostettu) ja mä rakastan tota, uh.

Olin eilen 18-vuotis kempaloissa. Ilta oli onnistunu vaikka en synttärisankaria tuntenutkaan ja muutenkin meininki oli kohdillaan. Tänään mä oon ottanu arskaa takapihalla ja löhöilly. Laiska sunnuntai. Välillä vitsaillaan Maddin kanssa siitä että kumpi meistä olikaan se aussi ja kumpi eurooppalainen, koska Maddi on valkonen ja mä ruskee, haha. Sitä luulis että täällä ihmiset on ruskettuina, mut musta tuntuu, että mä oon ruskein henkilö koko koulussa. Ehkä se johtuu siitä, että täällä tää aurinko on tosi voimakas ja ihosyövän riski on suuri. Anyway, mä meen jatkaa mun löhöilyä. Kuullaan taas! 
Miten muuten siellä pallon toisella puolella menee?

6 comments:

 1. noi biksut on ihanat!!!!!!

  ReplyDelete
 2. Meni hyvin mut sit näin sun ostokset ja masennuin.

  ReplyDelete
 3. In english, please

  ReplyDelete
 4. Larenzoo mul on niin ikävä sua :( <3

  ReplyDelete