30.1.14

ART GALLERY OF NEW SOUTH WALES JA KUULUMISIA

Heippahei, minä täältä teekupposen ääreltä kirjottelen. Nää kuvat on taidemuseosta, joka sijaitsee Sydneyssä. Sinne oli ilmanen sisäänpääsy joten mä ja Rachelle käytettiin tilaisuus hyväksi. Lomat on nyt lomittu ja eilen oli paluu kouluun. Pakko sanoa, että ei kyllä yhtään huvittais istua koulun penkillä, koska mä oon siltikin ihan lomamoodeilla ja ulkona helteet paukkuu. Välillä kyllä tää kuumuus ottaa aika koville, varsinkin eilen kun täällä oli +36 astetta, huh. Kai mä salaa kaipaan isoa toppatakkia ja kunnon paukkupakkasia...

Asiasta viidenteen. Eilen mä alotin uuden harrastuksen, nimittäin tanssin, jipii!! Käyn samassa paikassa, missä Maddi käy ja lajeina toimii hiphop ja jazz. Oli ihan sika kivaa, vaikka mulla ei tanssijan taustoja ole ja viimisistä voimisteluliikkeistä on hitusen jo aikaa... Kyllä ne piruetit silti ihan hyvin pyöri, hypyt nousi ja musta löyty sisäinen gangsta hiphoppia varten. Kauheesti oon kyllä kangistunu haha. Kokonaisuudessaan mä oon tosi innostunu mun uudesta harrastuksesta, enkä malttaa oottaa ens viikkoon. 

Tänään mä leivoin näitä, tosin vähän varioituna, koska ei täältä mitään maitorahkaa löydy. Lopputuloksesta tuli kuitenkin tosi hyvä ja oon ylpee itestäni ihan sen takia, että kokeilin tätä reseptia, mutta myös sen takia, että oon ruvennu viettämään enemmän aikaa keittiössä. Yleensä keittiö ei oo ollu mun paikka, eikä kokkaaminen oo hurjasti kiinnostanu, mutta nyt muhun on iskeny kokkausbuumi ja pakko sanoa, että se on hyvä juttu ihan tulevaisuutta (hyvää vaimomateriaalia) varten. 

Vimppa asia on se, että mulla on kaikkea kivaa puuhaa tulossa, jeejee. Mutta niistä lisää sitten kun se on ajankohtasta. Nyt mä painun suihkun kautta sänkyyn lukemaan ja sit nukkumaan. Hyvää torstaita ja mahtavaa tulevaa viikonloppua kaikille! :)

2 comments:

 1. Tanssi minun kanssani
  Tanssi ja tiedä
  Minä olen se mies
  Joka osaa sua viedä
  Älä kätke siis kauneuttasi

  ReplyDelete