14.5.13

RHODOS PART ONE















Palauduin kotiin eilen illalla kaks tuntia myöhässä olevalta lennolta ja neljä kiloa liian painavan laukun kanssa. En millään vaan jaksais tätä tyhmää arkea kun just sai nauttia viikon löhölöhö lomaa, jossa tuli possuteltua ihan sikana ja jota vois jatkaa maailman ääriin. Sitäpaitsi koeviikkokin alkaa ensviikon keskiviikkona, enkä millään jaksais lukea yhtään mihinkään tai ylipäätänsä panostaa mihinkään. Oon ihan lomalla jo.

Noh alkuvalittelun jälkeen mä voisin kertoa jotain meijän reissusta! Olin siis Ramin kanssa Kreikan Rhodoksessa kahestaan Tjäreborgin kautta. Majotuttiin Rhodoksen kaupunkiin, hotelliin nimeltä Oktober. Se oli tooosi siisti hotelli ilman lapsiperheitä ja pienellä uima-altaalla varustettuna. Meillä kuulu aamupala siihen hintaan, mutta käytiin siellä vaan kolme kertaa, koska nukkuminen tuntu jotenki paremmalta.

Saavuttiin Rhodokselle sunnuntaina siinä kahentoista maissa. Eka päivä meni oikeestaan paikkoja tutkiskellessa ja sitä kaupunkia kierrellessä. Käytiin tutustumassa meijän hotellin lähellä olevaan rantaan, kojuihin ja ravintoloihin. Käveltiin siis tosi paljon.

Siellä Rhodoksella suurin osa on ortodokseja ja kuinka sattukaan, niiden pääsiäinen osus just meidän viikkoon. Siellä oli siis sunnuntaista tiistaihin kaikki isot kaupat kiinni, joten shoppailemaan ei päästy. Se oli kyllä tosi hyvä juttu, että ne vietti pääsiäistä sillon koska muuten mä olisin tuhlannu mun rahat jo ekana päivänä.

8 comments:

  1. AnonymousMay 14, 2013

    ODOTIN TÄTÄ KOKO PÄIVÄN

    ReplyDelete
  2. Kivoja kuvia, itekkin haluaisin käydä Rohodoksella joskus :) toi ekan kuvan leipä näyttää tosi hyvältä, tulee kauhee himo haha :D

    milla-usa.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja mä ainakin suosittelen tota lämpimästi, se oli ihana paikka <3 JA LEIPÄ OLI HYVÄÄ!! :D

      Delete
  3. tuttuja maisemia! oltiin samalla suunnalla kesällä 2011 8) upeita kuvia!

    ReplyDelete
  4. Morooooo mikä mesta!

    Ps 190 jee!

    ReplyDelete