16.5.13

RHODOS PART TWOMaanantaina eli toisena päivänä me mentiin tutustumaan Vanhaankaupunkiin. Meillä kesti hetki tajuta missä se sijaitsi, kunnes tajuttiin, että se oli siellä muurien sisällä, haha :D Vanhakaupunki oli kyllä upee paikka, vaikkakin vähän sokkelo. Siellä oli tosi paljon sellasia pieniä kojuja missä myytiin tavaraa oikeestaan laidasta laitaan, sekä paljon ruokapaikkoja ja ihmisiä.

Vanhankaupungin jälkeen käytiin syömässä ja otettiin taksi Falirakiin. Se makso 17 euroa suunta ja matka kesti noin 20 minuuttia! Me mentiin sinne hiekkarannan perässä joka oli kyllä tosi upee. Kävin pulpahtamassa meressä, jossa vesi ei ollu kyl kauheen lämmintä. Kierreltiin myös siinä rannan lähettyvillä olevissa kaupoissa, joista mä bongasin bikinit. Uskaltauduin myös koittamaan tollasta kalahommaa, kun ne kalat syö jalkoja. Se tuntu kyl ihan kauheelta :D Faliraki oli aika hiljanen paikka (ainakin sillä alueella missä me oltiin) ja pakkoa sanoa, että tykkäsin kyl enemmän olla tuolla kaupungissa. 

6 comments:

 1. AnonymousMay 16, 2013

  Kivoi kuvei)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia!
  Joka puolelta nyt kuuluu jotain kivaa Rodoksesta,
  tai tuntuu et aika moni on viimeaikana käyny ja nyt itseäkin on alkanu
  kiinnostaa! Mitä sä tykkäsit paikasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Joo oon huomannut ton saman ilmiön kanssa, että siitä puhutaan ja ihmiset käy siellä tosi paljon. Mun mielestä se oli tosi ihana paikka, vaikka hengailtiinkin vaan tosi paljon siinä kaupungissa. Oon sitä mieltä, että sinne pitäis mennä toisenkin kerran, että pääsis kiertelee sitä saarta. Tosin se on pieni saari ja jos vuokraa vaikka mopon niin siinä näkee tosi paljon. Mutta meillä oli rahat vähän vähissä, niin ei esimerkiks päästy Lindokselle vaikka mä oisin kovasti halunnut :D Kyllä mä suosittelen sitä paikkaa, se on aika turistirysä mutta mua ei ainakaan se haitannut, koska siellä oli aurinko ja rantoja! Sellanen paikka mihin mennään löhölomalle :)

   Delete