14.9.13

CAUSE WE LIKE LIVIN' CRAZY

Vihdoin ja viimein mä sain otettua itteeni niskasta kiinni ja annettua kameran mun rakkaalle ystävälleni jolla on sisäisiä luonnonlahjoja kuvaamisen suhteen. Se on niin turhauttavaa kun pitää näyttää mistä pitää painaa ja mitä pitää tehdä kameran kanssa, joten oon tosi ilonen, etta Suomessa mulla on mun rakas Julia, joka osaa käsitellä kameraa ja tietää millasista kuvista tykkään, ikävä ♥ Ja nyt onnekseni sain tietää, että Jordan osaa käyttää kameraa! Joten tässä jotain asukuvan tapaisia olkaa hyvä :)
Mä olin ihan intsinä kun viime viikonloppuna oli reilu 25 astetta lämmintä ja mä ihan läkähdyin ulos, mut nyt harmikseni ilmat ei oo yltänyt ihan noin lämpimään, vaan ne roikkuu siinä 15-20 asteen paikkeilla. Mutta jokatapauksessa, täällä on ruvennut siis lämpenemään.
Tää viikko on ollut ihan hassu viikko, koska meillä oli koeviikko koulussa, mutta mä en tee kokeita täällä. En oo oikeen nähny kavereita kunnolla ja oon viettäny aika paljon aikaa itekseni. Kauhee ikävä Mikaelan kanssa hengailua. No mutta viikko on mennyt siis siten, että maanantaina ja tiistaina mä hengailin koulussa muutaman tunnin tekemättä oikeestaan mitään ja vietin aikaa salilla, keskiviikon pidin vapaata, torstaina olin year 12 kanssa sellasessa lounastustilaisuudessa, missä opeteltiin mm. miten pidellä veistä ja haarukkaa ja eilen mä olin aamulla koulussa, jonka jälkeen suunnattiin Jordanin kanssa Orangeen. Orange on about 20 min päässä täältä ja siellä on hyviä kauppoja sun muuta tarpeellista, kuten elokuvateatteri, missä mä en oo tosin vielä vieraillut! Tänään mä olin Suellenin lastenlasten synttärijuhlissa ja mä oikeestiin viihdyin siellä katsellessa ku lapset pomppi pomppulinnassa hymyt huulilla. Ja sitäpaitsi mä sain syödä siellä kaikkia hyviä herkkuja ja koin myös mun ekan "barbie"-kokemus (grilliruokaa, omnom), haha.

Finally I got some pictures of something else other than cows or landscapes, thank you Jordan, you have good photography skills ♥
I was really keen last weekend when there was like over twenty degrees and such a sunny weekend, but unfortunately the  weather hasn't been so warm after that weekend, but anyways it's getting warmer.
This week has been so different, because we had a exam week at the school, but I don't do any exams. I haven't seen my friends much and I really miss hanging out with Mikaela. On Monday and Tuesday I was few hours at school and also spent time at the gym. On Wednesday I had a day off and on Thursday I was with year 12 at the some lunch thing and there was a lady who taught us how to use a knife and fork and stuff like that. Yesterday morning I was at the school and after Jordan's exam we went to Orange, which is about 20 min away from Blayney and there are some good shops and stuff. Today I spent time at the Suellen's grandchildren birthday party. It was so much fun to watch when kids bouncing on a bouncy castle with big smiles. I also got some good food (cakes and lollies :D) and I had my first "barbie" experience, haha.

2 comments:

  1. Oot niin kaunis että voisin itkeä,
    ja mulla on niin kova ikävä et
    halkean!!! ♥

    ReplyDelete