2.10.13

I WANT ALL THAT IS NOT MINE

Viime viikon maanantai aamuna herätyskello soi neljältä ja juna lähti vähän ennen kuutta Bathurstista kohti Sydneyä. Juna oli muuten ihan törkeen halpa, makso vaan neljä dollaria suunnalta. Oltiin suunniteltu tätä Sydney reissua Mikaelan ja Jordanin kanssa ihan sika kauan ja tuntu, että kokoajan jotain ongelmia ilmaantu tielle ja välillä toi reissu näytti ihan mahdottomalta, mutta me ei luovutettu ja saatiin se toteuttua vihdoin ja viimein.
Saavuttiin Sydneyyn vähän jälkeen yheksän ja jatkettiin keskustasta sitten toisella junalla kohti Marrickvilleä, jossa me majotuttiin. Kun astuttiin junasta ulos, mulle tuli tosta Marrickvillestä ihan mieleen Thaimaa. Se oli täynnä aasialaisia (niinku koko Sydney) ja kaupat sun muut oli kaikki jotain kiinan tapaista. Siellä tuoksukin ihan Thaimaa.
Kun oltiin saatu kamat jätettyä kämpille, meijän matka jatku kohti Cronulla beachia. Toi ranta oli ihan sika kiva, ei kauheen iso, mutta ihmisiä kyllä löyty. Vesi oli semilämmintä, ei mitään kauheen kuumaa, mutta ei mitään kylmääkään. Vietettiin siellä muutama tunti ja musta oli hauskaa leikkiä aaltojen kanssa :--D Siellä oli myös tollasia jättitrampoliineja ja ne nähtyä tuntu, että mä olin taas seitsemän vuotias Laura, haha.
Illalla me mentiin sitten keskustaan illalliselle johonkin nuudelipaikkaan ja se oli parasta nuudelia mitä mä oon ikinä syönyt, nam. Väsyneenä palattiin kämpille ja mentiin aika nopeesti sit jo nukkumaan :)

Ainiin teen muuten muutaman postauksen tästä reissusta, koska kuvia tuli räpsittyä sen verran!

Last week on a Monday morning I woke up at four and the train left before six from Bathurst to Sydney (really cheap train, only four bucks). We had planned the trip to Sydney for so long with Mikaela and Jordan and sometimes it felt impossible, but we didn't give up!
We arrived in Sydney after nine o'clock and then we caught the train from central to Marrickville which was the place where we stayed. I think Marrickville was like Thailand, full of Asian people and every second shop were Chinese restaurant or massage place or something like that, haha.
After we went to Marrickville, we headed to Cronulla beach. It was pretty small and beautiful beach and  full of people. The water was quite warm and it was nice to play with waves :--D There were also those big trampolines and when I saw those, I felt like a seven year old.
In the evening we went for a dinner to small noodle restaurant. The noodles that I ate, were the best noodles I've ever had, yummy! After dinner everyone was so tired so we went back to Marrickville and soon we went to bed :)

By the way, I'm gonna do few posts about this trip because I took so many photos!

No comments:

Post a Comment