17.2.14

MAD!!!

Mitä, mitä, mitä. Mä hyppäsin laskuvarjohypyn viikonloppuna ja se fiilis oli M-A-H-T-A-V-A. Meijän oli tarkotus hypätä se lauantaina, mut sato vettä joten hypättiin se sunnuntaina kaheksan aikaa aamulla. Ei tota ees pysty kuvailemaan miltä se tuntus. Lentokone oli tosi pieni ja siellä me jännitettiin yhdessä Mikaelan kanssa. Matka taivaisiin kesti about 20 minuuttia. Vähän jännitti mennä pilvien yläpuolelle ja varsinkin kun lentokoneen ovi aukes niin siinä tuli sellanen olo että huh mitäs mä oon nyt tekemässä. Kuitenkin koneesta ulos meno meni tosi nopeesti ja se ei ollu ees niin pelottavaa mitä mä kuvittelin. Se vaan tuntus hassulta tiputtautua ei minnekkään, koska maata eikä loppua näkyny. Siinä tiputtautuessa ei tullu sitä mahanpohja fiilistä jonka saa kaikenmaailman särkänniemi vemputtimista. Vapaapudotus oli kaikkist paras osa ja se oli ihan uskomatonta mennä pilvien läpi ja ainut asia mitä näit oli vaan valkosta ja se tuntu ihan mahdottomalta ja siltä että mä olin jossain ihan muualla. Koko pudotus tapahtu ihan sika nopeesti ja yhtäkkiä olin pilvien alapuolella leijailemassa varjo auki. Oli ihanat maisemat, vaikka olikin vähän pilvinen päivä. Kauheen vaikeeta kuvailla, mutta joo, oli kyl ehdottomasti yks parhaimmista fiiliksistä mitä mä oon ikinä kokenu ja haluun hypätä uusiks!

As you can see, I went skydiving on the weekend and the feeling was A-W-E-S-O-M-E! We were suppose to jump on Saturday, but it was raining, so we did it on Sunday morning. I can't even describe the feeling I had. The plane was really small and Mikaela and I were so excited and of course so nervous, haha. The trip up to the sky took about 20 minutes. It was a bit exciting to go above the clouds and when they opened the door I was just thinking what the hell I'm doing?, haha. However, from the moment I dropped out of the plane it went so quickly and it wasn't as scary as I thought it would be. It was just such a funny feeling to drop to nowhere, because you couldn't see the ground and the end. The free fall part was the best part and it was amazing to go through the clouds because I couldn't see anything except white. I felt like I was somewhere else and it just didn't feel real. The whole falling went really quickly and suddenly I was sailing under the clouds once the parachute opened. The view was incredible even thought it was a bit cloudy that day. It is so hard to describe the falling, but yeah, it was definitely one of the best feelings that I've experienced and I wanna do it again!  

4 comments:

 1. Oo niin siistii! Oon ruvennu miettimään vaihtoon lähtemistä ja sun blogis houkuttelee mua kohti ausseja. Oon esim. aina halunnu kokeilla laskuvarjohyppyy :D Sulla on ihana blogi, jota kyllä jään seuraileen :))
  Tästä voit kurkata mun blogiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! x Joo suosittelen Australiaan lähtemistä jos on vaan mahollisuus. Tää on ihana maa täynnä ihania ihmisiä!

   Delete
 2. Näyttää tosi siistiltä! :D
  Yritän päästä ku Uusi-Seelanti olis kyl tosi makee paikka tehdä!
  Hyvää vaihtoa sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep se oli ihan uskomatonta ja jos on mahollisuus hypätä, niin kantsii! Kiitos :))

   Delete