26.9.13

WAGGA WAGGA

Meillä oli viime viikonloppuna tapaaminen vaihtareiden kanssa. Lähettiin lauantaiaamuna vähän ennen kuutta ajamaan kohti Wagga Waggaa, joka on noin kolmen-neljän tunnin päästää täältä Blayneystä. Meillä oli ekana siellä sellanen tilaisuus, jossa sotilas puhu rauhasta ja miten Rotary on ollut rauhan asialla. Wagga Wagga on ensimmäinen "Rotary peace Community" maailmassa ja tona lauantaina oli kansainvälinen rauhan päivä. Ton tilaisuuden jälkeen me syötiin, käytiin kierähtämässä keskustassa, hengailtiin puistossa ja juoruttiin. Mä majoituin yhen aussi perheen luona saksalaisen vaihtarin kanssa missä ton perheen tytär on lähössa vaihtoon Saksaan ens vuoden alussa. Meillä oli myos barbie lauantai-iltana tuolla missä mä majotuin ja oli kiva kertoo kuulumisia vaihtareiden kanssa rennoissa meiningeissä hyvän ruoan ääressä. Sunnuntaina meijän hengailu jatkus ja lähtö kotiin oli lounasaikaan. Poikettiin kotimatkalla lakritsitehtaassa mikä oli ihan sika kiva paikka. Ostin sieltä niin ihanaa valkosuklaalla kuorrutettua lakritsia, että meinas oikeen itku tulla kun olin syönyt ne loppuun... Mulla oikeestaan vähän jäi vielä auki mikä ton viikonlopun tarkotus oli, mutta ei se haittaa, koska kivaa mulla oli :)
 
Last weekend we had a meeting with other exchange students. We set out to drive before six o'clock on the Saturday morning to Wagga Wagga, which is about three-four hours away from Blayney. First we arrived, we had a special morning tea, there was a soldier who talked about peace. Wagga Wagga is the first Rotary peace Community in the world and this Saturday was International Day of Peace. After that we just hung out in the centre and in the park.
I stayed at one Aussie family's home with a German exchange student Stefanie. The daughter of the family is going to Germany as an exchange student early next year. We had a barbie on Saturday night and there were really good food and good vibes.
We kept hanging out on Sunday and we left Wagga Wagga at lunch time. On the way home, we went to the licorice factory and I bought some amazing licorice which was coated with white chocolate, and they were amazing!!

2 comments:

  1. siel australiassa ja uusi-seelannissa noi jotku paikkojen nimet on niin hauskan kuulosia ettei mitään rajaa! wagga wagga :D
    kivoja kuvia, oon niiin kade et siellä on nyt kevät! :)

    http://emmaelviiran.blogspot.fi/

    ReplyDelete